Vuurwerkvrij vakantiehuisje

Casa Bulbos gebouw

Vuurwerkvrij vakantiehuisje voor een rustige jaarwisseling.

Ontdekt de rust van een stressvrij Oud en Nieuw in een vuurwerkvrij vakantiehuisje. Wij begrijpen dat niet iedereen blij wordt van harde knallen en vuurwerk tijdens oud en nieuw. Onze accommodaties bieden de perfecte setting voor een ontspannen en gezellige start van het nieuwe jaar in alle rust. Ga het nieuwe jaar in zonder stress, harde knallen en geflits van vuurwerk.

Waarom kiezen voor Vuurwerkvrije Vakantiehuizen?

1. Rustige Omgeving: Onze vakantiehuizen bevinden zich in het buitengebied van Wassenaar, zodat je kunt genieten van een gezellig, stressvrij en rustige jaarwisseling. Geen zorgen meer over vuurwerkoverlast.
2. Veilige Ruimte voor Huisdieren: Voor huisdiereigenaren zijn onze vuurwerkvrij vakantiehuisjes een ideale keuze. Hier kunnen huisdieren genieten van een kalme omgeving zonder de angst voor vuurwerkstress.
3. Familievriendelijke Ervaring: Maak Oud en Nieuw een feest voor het hele gezin zonder de stress over harde vuurwerkgeluiden. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke omgeving.

Geniet van de natuur.

Geniet van ruime, smaakvol ingerichte kamers met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de weelderige omgeving. Of je nu ontspant op het terras of de nabijgelegen stranden verkent voor een wandeling met de hond. Jouw toevluchtsoord van comfort te midden van natuurlijke schoonheid van Wassenaar. Perfect voor een onvergetelijke vakantie-ervaring en jaarwisseling.

Boek Nu voor een zorgeloze Jaarwisseling.

Reserveer vandaag nog een vuurwerkvrij vakantiehuis en maak je klaar voor een ontspannen en onvergetelijke Oud en Nieuw. Onze accommodaties zijn populair, dus zorg ervoor dat je jouw plekje veiligstelt voor een sfeervolle start van het nieuwe jaar. Ontdek de charme van een vuurwerkvrije jaarwisseling en maak van deze viering een moment om te koesteren.

Duinrell

Duinrell is een veelzijdig attractiepark voor een spetterend dagje uit. Zo is er het Tikibad, het tropisch zwemparadijs met maar liefst 10 glijbanen. Verder zijn er diverse (water)attracties, zoals een rodelbaan, botsbootjes, een kikkerachtbaan en een uitgebreide speeltuin met een klauterkasteel.

Museum Voorlinden 

Museum Voorlinden verzamelt, presenteert, bewaart, beheert, conserveert, restaureert en publiceert moderne en hedendaagse kunst, in en buiten het eigen gebouw. In museum Voorlinden krijgt deze kunst betekenis voor een breed samengesteld (inter)nationaal publiek. In de manier van presenteren en het benaderen van de bezoekers staat de totaalbelevenis van kunst, natuur en architectuur centraal.

Wassenaarse Slag

De Wassenaarse Slag is een afgelegen strandopgang bij duingebied Meijendel ten noorden van Den Haag. Het acht kilometer lange strand van Wassenaar is voornamelijk bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals Meijendel. Naast natuur vind je op de Wassenaarse Slag een aantal strandtenten waar je rustig kunt genieten van lekkere gerechten en het mooie uitzicht over de Noordzee.