Activiteiten

Casa Bulbos bevindt zich in Wassenaar, een veelzijdige gemeente met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Met iets meer dan 26.000 inwoners heeft Wassenaar een bruisend centrum met diverse winkels en boetiekjes, waar je naar hartenlust kunt winkelen voor leuke kleding, genieten van een drankje op een gezellig terras, of op zoek kunt gaan naar een prachtige lamp voor in huis. Bovendien zijn er verschillende supermarkten en zelfs een gerenommeerde ijssalon te vinden.

Naast het winkelaanbod heeft Wassenaar ook schitterende natuurlijke omgevingen die perfect zijn voor wandel- en fietstochten. Verken de adembenemende natuurgebieden Meijendel en de Horsten, waar je volledig tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige omgeving.

Wanneer je aan Wassenaar denkt, mag het strand niet ontbreken. Het uitgestrekte zandstrand, bekend als de Wassenaarse Slag, biedt volop mogelijkheden voor ontspanning. Je kunt gemakkelijk parkeren bij de Wassenaarse Slag, maar het strand is ook goed bereikbaar per fiets. Op het strand vind je diverse strandpaviljoens waar je kunt genieten van een heerlijk begin of einde van de dag. Daarnaast bieden de strandpaviljoens de mogelijkheid om eten en drinken af te halen.

Voor liefhebbers van paardensport is een bezoek aan Duindigt een absolute aanrader. Hier worden unieke en altijd spannende draverijen georganiseerd, met sterke deelnemersvelden. Duindigt ligt gunstig tussen Wassenaar en Den Haag, waardoor het een ideale bestemming is voor een dagje uit.

Daarnaast herbergt Wassenaar ook twee bekende musea: Museum Voorlinden en het Louwman Museum. Bij Museum Voorlinden kun je genieten van moderne en hedendaagse kunst, en daarnaast kun je heerlijk wandelen in de bijbehorende tuin. Het Louwman Museum neemt je mee op een ontdekkingsreis door de geschiedenis van de auto-industrie.

Casa Bulbos biedt dus een perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Wassenaar te bieden heeft, van winkelen en natuurwandelingen tot strandavonturen en culturele ontdekkingen.

Duinrell

Duinrell is een veelzijdig attractiepark voor een spetterend dagje uit. Zo is er het Tikibad, het tropisch zwemparadijs met maar liefst 10 glijbanen. Verder zijn er diverse (water)attracties, zoals een rodelbaan, botsbootjes, een kikkerachtbaan en een uitgebreide speeltuin met een klauterkasteel.

Museum Voorlinden 

Museum Voorlinden verzamelt, presenteert, bewaart, beheert, conserveert, restaureert en publiceert moderne en hedendaagse kunst, in en buiten het eigen gebouw. In museum Voorlinden krijgt deze kunst betekenis voor een breed samengesteld (inter)nationaal publiek. In de manier van presenteren en het benaderen van de bezoekers staat de totaalbelevenis van kunst, natuur en architectuur centraal.

Wassenaarse Slag

De Wassenaarse Slag is een afgelegen strandopgang bij duingebied Meijendel ten noorden van Den Haag. Het acht kilometer lange strand van Wassenaar is voornamelijk bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals Meijendel. Naast natuur vind je op de Wassenaarse Slag een aantal strandtenten waar je rustig kunt genieten van lekkere gerechten en het mooie uitzicht over de Noordzee.